Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Vélemények


FacebookGoogle BookmarksiWIW
Nyomtatás
"Pintér Balázs
ügyvezetõ igazgató részére

Balázs!
Nem gyõzök betelni az ügyes, ötletes megoldásokkal.
Ez profi munka és profi reklám.
Gratulálok!
Barna"

Dr. habil. Reke Barnabás
egyetemi tanár,
közgazdaságtudomány kandidátusa
Nyugat-Magyarországi Egyetem
Számviteli és Pénzgazdálkodási Tanszék"1993 óta használom különbözõ tevékenységi körû cégekben a RÉCIA szoftver család különbözõ moduljait. A szoftverek önmagukban is jól használhatók, a modulok igény esetén integrált ügyviteli szoftverré fûzhetõk.

Különösen elõnyös, hogy az egyes modulok fizikailag távol lévõ helyeken tölthetõk fel adatokkal és az elemek közti adatátvitel megoldott. Az évek során sok munkatársamat és üzleti partneremet tanítottam be a szoftverek használatára, ennek alapján leszögezhetem, hogy a felhasználói felület kellõ strukturáltsága, átláthatósága, a funkciók használatakor megjelenõ segítõ szövegek gyors betanulást, könnyû megérthetõséget biztosítanak.

A szoftverek legfõbb elõnyének a korlátlan lekérdezési rendszert tartom, amely lehetõvé teszi a felvitt adathalmazból való tetszõleges szempontú leválogatást.

A WINDOWS alapú programok nagyon jól kezelhetõek és esztétikusak.
Ezen egyszerûen használható, de gazdag tartalmú szoftverek kedvezõáron hozzáférhetõek, a modulos felépítés, illetve az adathalmazra vonatkozó lépcsõzetes korlátozás alapú árrendszer mindenki számára hozzáférhetõvé teszi a rendszer egyes elemeit, vagy összességét.

A programok fent vázolt elõnyei és a költség-haszon elemzés erõsített meg az ebben az évben megindított könyvelõ irodai felhasználásban is, úgy, hogy számos szoftver demoját kipróbálva, árlistáját összevetve maradtam a jól bevált RÉCIA-S szoftvereknél."

Dr. Szilágyi Gábor adószakértõ
1026 Budapest, Endrõdi S. u.70/A., Tel.: 06-30-97-79-111, e-mail: aktivitel@axelero.hu

Hírek, újdonságok

Számlákat kiállító programjainkba beépítettük a NAV számla
bejelentés 3.0-ás verzió előírásai szerinti adatkommunikációt.
A hatályos rendelkezések szerint a bevezetése
2021. január 1.-én esedékes! 
Programjainkba beépítettük az NAV számla bejelentés 2.0-ás verzió előírásai szerinti adatkommunikációt.
2020. április 1-től csak az új előírás szerinti adatszerkezetben lehet számát bejelenteni!