Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Új verziók

2003.05.27.
FacebookGoogle BookmarksiWIW
Nyomtatás Keresés Vissza
Elkészültek szoftvereink legújabb verziói! A fejlesztőeszköz újabb verziójával készült programok többletlehetőségeiről és előnyeiről a részletekben olvashat.

- Az új verziók erőforrás-felhasználásukban gazdaságosabbak, futásukban gyorsabbak és megbizhatóbbak elődeiknél.

- A főképernyő teljes képernyős méretre felnagyítható

- A megjelenített betűk mérete változtatható, a felkínált betűnagyság-skála függ az aktuális képernyőfelbontástól.

- A képernyő tulajdonságai lapon a speciális beállításoknál a megjelenítést nagybetűsre (125%-ra) átállítva is megfelelő méretű ablakokat és betűméreteket használ a rendszer.

- A programok ugyanazon számítógépen több példányban is futtathatók. Bár a többszöri indításra felhívja a rendszer a figyelmet, de nem akadályozza meg a párhuzamos használatot.

- A leválogatási rendszer az alábbi lehetőségekkel egészült ki:
  • Karakteres mezőben a keresett szövegrészek felsorolásként is megadhatók, ilyenkor a keresett elemeket ; karakterrel kell elválasztani. A listában minden olyan tétel megjelenik, amely a felsorolt szövegrészek közül valamelyiket tartalmazza. Példa: partnerlista készítés a névben megtalálható bolt;kereskedés;áruház szöveg alapján.
  • Lehetőség van a legyűjtési feltételek ellentétes értelművé történő átváltására a ! billentyű megnyomásával. Ilyenkor a kereső mező alapszíne pirosra vált. A ! ismételt megnyomása visszaállítja az eredeti állapotot. Példa: nem készpénzes számlák legyűjtéséhez a fizetési mód rovatba KP feltételt írunk, majd megnyomjuk a ! gombot.
  • Lehetőség van a legyűjtési feltételeknél az üres mezőt vagy 0 értéket is feltételként megadni, ebben az esetben a mezőn állva a # billentyűt kell megnyomni. Ilyenkor a kereső mező alapszíne zöldre vált. A # jel ismételt megnyomására visszaáll az eredeti állapot. Példa: nem devizás számlák legyűjtéséhez a devizanem rovatot üresen hagyjuk, majd megnyomjuk a # gombot.

Hírek, újdonságok

Cikkeinket fent olvashatja!