Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Hírek

FacebookGoogle BookmarksiWIW
Keresés
< 1 2 3 4 5 6 >
A frissítő oldalakon ( Keressenek minket ! ) található rendszereink legfrissebb példányai már megfelelnek a legújabb kerekítési előírásoknak is. A leírást, ill. a kiegészítő állományok letöltését is elérhetővé tettük ezen oldalakról.
A letöltés oldalon található demo rendszereinket a fejlesztőeszközünk legfrissebb verziójával fordítottuk. Valamennyi tartalmazza legújabb fejlesztéseinket:
Nagyítás - Info gomb hatása a listákon 

- Felhasználói segítség hívható fel valamennyi képernyőnkön. Az info gombra való kattintással és a kurzor adott rovatra való pozícionálásával az alábbiakról kaphatunk tájékoztatást:
- a megjelenített táblázatokkal végezhető további műveletekről (oszlop szűrés, nyomtatás, összesítés képernyőre, állományba nyomtatás, stb.)
- az adatbeviteli képernyőn alkalmazható rögzítés gyorsító funkciókról (naptár, számológép, szövegminták felhívása, keresés és kód beemelés törzslistákból)
- összetettebb leválogatások készítésének módjáról
Nagyítás - Sándor nevü partnerek kiszürése 

- Táblázatos listáinkban oszlop tartalmára való szűrési lehetőséget építettünk be. Bármely oszlopon állva egy funkciós billentyűvel felhívható egy képernyő, amelyben megadható, hogy mely értékeket
tartalmazó sorokat kívánjuk benne hagyni a táblázatban.
(Kép: számla listán parnernéve való szűrés)

- Bármely képernyős lista egy eleme vagy akár a teljes táblázat is (!) vágólapra helyezhető, és más rendszerbe átemelhető (excel, word, stb.)
Ki ne tapasztalta volna már, hogy kimutatások készítésekor esetenként hosszú, vagy hosszúnak tűnő ideig kell várakozni, mire az eredmények megjelennek a képernyőn. A cégvezetők szinte mindig időhiánnyal küszködnek, így nyilván nem várható el tőlük, hogy különböző rendszerekben feldolgozásokat indítva tájékozódjanak a cég üzleti ügyeinek aktuális állapotáról.

A gyors információszolgáltatás biztosítására egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, amely az összesített adatokat - könnyen kezelhető felhasználói felületen - egy szempillantás alatt előhívhatóvá teszi a képernyőn. A kimutatások között egy gombnyomással válthatunk. A megjelenítés történhet excel táblázat formájában vagy honlapként, így az adatokat akár interneten is elérhetővé tehetjük a jogosult felhasználók számára.

A táblázatok aktualizálását automatizált feldolgozások végzik, amelyek működhetnek időszakonként automatikusan, vagy kezelői beavatkozásra. Magát a kimutatást itt megtekintheti illetve az excel táblát innen le is töltheti
- pénzügyi és számlázó programunk demó verzióit frissítettük, s hamarosan a kereskedelmi rendszerek is frissítésre kerülnek. Az adatokkal feltöltött rendszerekbe idei, második félévi bizonylatokat is berögzítettünk, hogy a demók aktualitása a későbbiekben is megmaradhasson.

- megérkezett feljesztőeszközünk várva várt 1.9-es verziója. Terveink szerint egy-két hónapos belső tesztelés után kínáljuk fel ügyfeleinknek a frissítési lehetõséget. A korábban beharangozott újdonságokról, valamint a legfrissebb fejlesztésünkről (testreszabott kimutatás készítés és mentés valamint ennek előhívása és végrahajtása) a részletekben olvashat.
Frissítések
2005.11.30.
Letölthetõ honlapunkról a számlázó programunk új teszt verziója (ld. a 2005.11.22-i hír)

A felhasználóink munkájának megkönnyítése érdekében minden rendszerünkbe beépítettük az áfa kulcs automatikus átállítását (a 2006-os év első programindításakor aktivizálódik). Az átmeneti időszak lekezelésére olyan megoldást dolgoztunk ki, amely a számla teljesítési dátumától függően garantálja a megfelelõ áfa kulcs alkalmazását.

A közelmúltban megjelent, az előlegszámlákra vonatkozó állásfoglalás alapján (ezévi előleg, jövő évi teljesítés) módosítottuk a végszámla készítést és nyomtatást.

Rendszereink frissített változatát ügyfeleink számára 2005 december 5-tõl biztosítjuk.
  • Ingyenesen biztosítjuk az új verziót azon ügyfeleink számára akik bármely rendszerünket még a 2005-ös évben megrendelik.
  • Ingyenesen juthatnak hozzá ezen felül azon további ügyfeleink is, akik DOS verziójú rendszereik Windows alapúra frissítését szintén még a 2005-ös évben megrendelik.
spacer
A frissítő oldalakon ( Keressenek minket ! ) található rendszereink legfrissebb példányai már megfelelnek a fordított adózásról szóló legújabb ÁFA törvénynek is. A leírást, ill. a kiegészítő állományok letöltését is elérhetővé tettük ezen oldalakról.
PDF-be történő nyomtatási lehetőséget alakítottunk ki az 1.9-es verziójú szoftvereinkben. Kétféle megoldást kínálunk:
  • A nyomtató típus beállítása menüpontban a Grafikus, Nem grafikus (helyi) és Nem grafikus (távoli) opciók kiegészült a PDF-be nyomtatás lehetőséggel.
  • Listák állományba történő exportálásának kezdeményezésekor az eddigi opciók (txt, dbf, excel tábla) mellett a PDF-be történő nyomtatás is választható
Az első esetben minden nyomtatás pdf formátumban keletkezik, a második esetben csak a konkrét lista.

A létrejött állomány tetszés szerinti néven és környezetbe menthető, a háttérben azonnal nyomtatható vagy képernyőre felhívható. A fenti technika használatához a számítógépen Acrobat Reader-nek kell lennie (ingyenes szoftver), valamint telepíteni kell az általunk fejlesztett kiegészítő modulokat.

A megoldás hasznos, intelligens és környezetkímélő megoldást ad a következő esetekre:
  • Faxolás helyett mailben küldhetők el a számlák és egyéb bizonylataink
  • Főkönyvi kivonat, mérleg- ill. eredménykimutatás küldése az ügyfélnek mail-ben
  • Kartonok, kimutatások nyomtatott listájának megőrzése digitális "örök" formában
A PDF kiegészítés áráról telefonon adunk tájékoztatást.
Megkezdtük szoftvereink új verziójának telepítését ügyfeleinknél. Ha Ön is Récia-S szoftvert használ és meg kívánja rendelni az új verziót, keressen meg bennünket mail-en vagy telefonon a 20/9421-801-es telefonon. Szeptember végéig akciós áron kínáljuk a frissítést.

Valamennyi demo rendszerünket megújítottuk honlapunk letölés oldalán.
Kisebb finomításokat végeztünk számlázó programunk új teszt verzióján, ezért frissítettük.
Új 1.9-es verziók
2005.11.22.
Rövidesen megjelenik fejlesztőeszközünk új változata. A teszt verzióban megjelenő újdonságokat hamarosan Ön is kipróbálhatja. A jövő hét folyamán a pénzügyi programunk letölthető lesz honlapunkról.
< 1 2 3 4 5 6 >

Hírek, újdonságok

Cikkeinket fent olvashatja!