Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Hírek

FacebookGoogle BookmarksiWIW
Keresés
< 1 2 3 4 5 6 >
Kisebb hangolásokat végeztünk szoftvereinken, a letöltés oldal demo rendszereit is már az új verziókban tudja kipróbálni.
Spedíciós szoftverünket alkalmazó felhasználóinkat érintő változás, hogy a 2010. május 18-tól a vam.gov.hu honlapok hitelesítési szolgáltatója megváltozik. A szükséges új certificate erről a linkről letölthető és telepíthető.
Az ÁFA változás miatt frissítettük rendszereinket, ennek kapcsán legtöbb ügyfelünk már a fejlesztőeszközünk legújabb, 1.91-es verziójával készült szoftverünket alkalmazza. A honlapunkról letölthető aktualizált demóink már mind ezzel az új verzióval készültek.
Webáruház
2008.11.04.
Kereskedelmi rendszerünket webáruház-kezelő modullal egészítettük ki. Az új funkció az e-mail-ekben érkező megrendeléseket automatikusan dolgozza be a rendelésállományba. A rendelések számlázása egy gombnyomással elintézhető áttekintésük / felülvizsgálatuk után. A kiszállítandó tételekről és kézbesítési címekről adathordozón tudunk listát adni a futárszolgálatok vagy a Magyar Posta számára.
Egyszerűsítettük a számlázó programunk használatbavételét. Az üres demó rendszert a feltelepítést követő 60 napig illetve 50 darab számláig tudják működtetni. Ha az ügyfél meg kívánja vásárolni a rendszert, akkor e-mail-ben csak meg kell küldenie cégének adatait. A postán megküldött számlánk kiegyenlítése után frissítjük a programot és küldjük meg a névre szóló megfelelőségi nyilatkozatot.
spacer
A letöltés oldalon található demo rendszereinket a fejlesztőeszközünk legfrissebb verziójával fordítottuk. Valamennyi tartalmazza legújabb fejlesztéseinket és legfrissebb dizájnunkat.
Ellenőriztük programjaink működését az újonnan megjelent Windows 7 operációs rendszeren, ennek kapcsán apró finomhangolások történtek. Demó anyagainkat frissítettük, ezeket már az új verzióval próbálhatja ki.
A házipénztár napi záró értékére vonatkozó törvényi előírásnak megfelelően a pénztárzárási listánkat kiegészítettük a napi záró pénzkészlet és az időszak átlagkészletének feltüntetésével. Frissített demó programjainkban (számlázó, pénzügy, kereskedelmi program) már megtalálható az új formátumú lista.
Kereskedelmi, pénzügyi és könyvelési rendszerünket német és angol felhasználói felülettel is elláttuk. Rendszereink párhuzamosan több nyelven is üzemeltethetőek, ez elsősorban a külföldi tulajdonban levő cégek esetében lehet hasznos a cégvezetés által kért kimutatások gyors és könnyű előállításában. A megoldás lehetőséget biztosít az idegennyelvű munkatárs számára a rendszer teljes funkcionalitásának igénybevételére.
Számláinkon olyan grafikai elemek elhelyezését tudjuk biztosítani, amely esztétikusabbá és könnyebben áttekinthetővé teszi a bizonylatot. A korábban is lehetőségként rendelkezésre álló céges logó mellett kívánságra a teljes számla felületen egy háttérképet tudunk megjeleníteni. Mód van a tételek felsorolásánál halvány sorvezető minta alkalmazására is. Számla mintáinkat az alábbi linken tekintheti meg.
< 1 2 3 4 5 6 >

Hírek, újdonságok

Cikkeinket fent olvashatja!