Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Frissítés és új fejlesztőeszköz

2006.05.23.
FacebookGoogle BookmarksiWIW
Nyomtatás Keresés Vissza
- pénzügyi és számlázó programunk demó verzióit frissítettük, s hamarosan a kereskedelmi rendszerek is frissítésre kerülnek. Az adatokkal feltöltött rendszerekbe idei, második félévi bizonylatokat is berögzítettünk, hogy a demók aktualitása a későbbiekben is megmaradhasson.

- megérkezett feljesztőeszközünk várva várt 1.9-es verziója. Terveink szerint egy-két hónapos belső tesztelés után kínáljuk fel ügyfeleinknek a frissítési lehetõséget. A korábban beharangozott újdonságokról, valamint a legfrissebb fejlesztésünkről (testreszabott kimutatás készítés és mentés valamint ennek előhívása és végrahajtása) a részletekben olvashat.

A rendszer stabilitása nagyon jó, sok új lehetőséget biztosít. Az új elemek egy részét már mi hasznosítjuk az új verzióval lefordított, belső tesztelés alatt álló programjainkban.

Néhány hasznos fejlesztés:
  • az adatmentéshez nem szükséges zip vagy arj program, belsõ rutin végzi az adattömörítést.
  • az excel tábla illetve grafikon elõállítása az új szoftverrel gyorsabbá vált, a kész grafikon megtekintésekor programból tudjuk változtatni a diagram formátumát
  • minden képernyõn megjelenik az i gomb, amellyel felbukkanó segítséget tudunk kínálni az adott ablakban levõ valamennyi elemhez külön-külön (nyomógombokhoz, adatrögzítő mezőkhöz vagy lekérdezési szempontokhoz). Használatával a felhasználó mindig értesül az adott helyzetben alkalmazható valamennyi, a program kezelését megkönnyítő lehetőségről (törzslistából történő beválasztás, funkciósbillentyűk használata, összetett lekérdezési technika lehetőségei) Az i gombra való kattintással a segítség be vagy kikapcsolható

Testreszabott kimutatás készítés és mentés valamint ennek előhívása és végrahajtása (opcionálisan megvásárolható kiegészítés). Valamennyi képernyős listánk esetében a táblázaton nyomott jobb egérgomb hatására egy feldolgozási menü jelenik meg, amely a korábbiakhoz képest két új elemet tartalmaz (4.ábra):
  • Lista formátum megőrzés: az eredeti listából oszlopok kihagyásával vagy átrendezésével készített részlista eltárolási lehetősége a felhasználó által megadható fejléccel
  • Lista formátum betöltés: az adott feldolgozáshoz eltárolt lista formátumok felsorolása, majd a menüből kiválasztott elemnek megfelelő oszlopelrendezés megjelenítése.

Az eltárolt listák a Segédeszközök főmenüben is elérhetők, így a gyakran szükséges kimutatások pár kattintással előállíthatók. (5.ábra)

Hírek, újdonságok

Cikkeinket fent olvashatja!