Számítástechnikai Kft.
Cím: HU, 9200 Mosonmagyaróvár, Nőszirom u. 6. - Tel.: +36-20/94-21-801 Fax: +36-96/204-119 - E-mail: info@recias.hu, Web: www.recias.hu
Ügyviteli szoftver

Apró finomhangolsáok

2002.08.27.
FacebookGoogle BookmarksiWIW
Nyomtatás Keresés Vissza
Rengeteg apró finomhangolás történt programjainkban. Próbálja ki ön is!

Új elemek
  • A legújabban kifejlesztett kiegészítõ modulunkkal (opció) bármely táblázatos lista gombnyomásra interneten továbbítható excel táblázat formájában. Könyvelõirodai mûködés esetén a cél mailcím az ügyféltörzsbõl, egyébként a partnertörzsbõl választható.
  • A táblázatos listákon szereplõ, nyomógombbal hívható funkciókat ALT+a szöveg elsõ betûjének lenyomásával is aktivizálhatjuk (Kivétel a kilépés nyomógomb).
  • Ideiglenes munkaterület(ek)et igénylõ feldolgozáskor a program ezeket a C:\TMP vagy C:\WINDOWS\TEMP könyvtárban hozza létre az esetleges hálózati forgalom csökkentése érdekében. Ha a könyvtárak nem léteznek, az állományok az aktuális meghajtó aktuális könyvtárában keletkeznek.
  • A vágólap használatát mindenhol lehetõvé tettük. Mód van pl. egy táblázatos lista egy mezõjének felszedésére (CTRL+INS) és máshova (pl. adatrögzítõ mezõbe, számológép szám rovatába) beilleszteni (SHIFT+INS).
Módosítások
  • Excel táblázat programból történõ elõállítása esetén a táblázatba bekerül a felhasználói név, a készítés dátuma, a táblázat címe és az alkalmazott szûrési feltételek.
  • Fej + tétel szerkezetû adatok rögzítésénél a tételrögzítõ képernyõn 'Jóváhagy+befejez : Ctrl+Enter' feliratú nyomógombot helyeztünk el. Az utolsó tétel felvitelének befejezése után erre rákattintva, vagy a billenyûkombinációt megnyomva a program az adott tétel adatait ellenõrzi, majd - ha mindent megfelelõnek talál - felkínálja a tétel listából történõ kilépést is. (A tétel rögzítés befejezését és a tétel listából jóváhagy billentyûvel való kilépés kezdeményezését eredményezi).
  • A programot hangoltuk kis (640*480) és nagy (1024*768 és e felett) felbontású megjelenítéshez (Windows XP-n) is.
  • A nyomtatási kép megtekintés (preview) funkciót jelentõsen átdolgoztuk. A képernyõn lapként jelenik meg a kinyomtatott anyag.

Hírek, újdonságok

Cikkeinket fent olvashatja!