A program a szoros elszámolású vendéglátó egységek számára készült. Segíti az üzletmenet áttekintését, biztosítja az üzletvezetés hatékonyabbá tételét, elvégzi a szükséges adminisztrációs munkákat.
Alapszolgáltatások:
Árunyilvántartás
-
Raktári és pulti készletek
-
Azonnali készletkezelés
-
Minimális készlet figyelése
-
Készletmozgás kezelése
-
Áru bevételezés szállítólevéllel
-
Szállítólevelek nyilvántartása, lekérdezése
-
Beszerzési árváltozások nyilvántartása, lekérdezése
-
Raktárból pultra történő kivételezés
-
Műszak közbeni készletkiigazítás
-
Leltározás
-
Tetszőleges időpontban végezhető teljeskörű leltár
-
Napi műszakzáráskor készítendõ pulti leltár
Étlap kezelés
-
Receptek tárolása
-
Ételek és italok árkalkulációja a receptek és az aktuális nyersanyagárak alapján
-
Étlap szerkesztés
-
Anyagszükséglet számítás
-
Csoportos étkeztetés vagy előrendelés esetére rendelkezésre áll-e a megfelelő mennyiségű alapanyag
-
Költség és árkalkuláció
Forgalom regisztrálása
-
Asztalnyilvántartás
-
Asztalokhoz kapcsolódó rendelések kezelése
-
Rendelések nyomtatása a konyha számára
-
Számla készítése rendelésbõl
-
Készletkezelés a receptek alapján számlázáskor
-
Általános és speciális számlaösszesítés
Műszakok kezelése
-
Bejelentkezés
-
Műszakzárás
-
Munkaidő nyilvántartás
Kiadások nyilvántartása
Főnöki zárás (az árubevételezés, az értékesítés és a kiadások összesítéséből képzett kimutatás)
Speciális szolgáltatások
-
Testreszabható
-
Tesztprogram ( pl. új munkatárs beoktatására ) az aktuális programból legenerálható
-
A programhasználat naplózás
Induló ára: érdeklődjön telefonon |
|
|